Felújított, igényesen kialakított, minden kényelemmel ellátott szobák
Vendégeink írták: "Nagyon kedves volt a személyzet, rendezett, tiszta szoba várt minket."
Szeged belvárosától néhány perc sétára, csendes környezetben várjuk vendégeinket!
Vendégeink írták: "Barátságos és segítőkész a személyzet, kellemes hangulatú étterem és panzió, jól éreztem magam."
Vad és hagyományos ételek rendkívül széles kínálata

Helló ősz!

Magyarország Önre vár, pihenjen a napfény városában! Ingyenes…

Jó idő esetén már a kerthelyiségünkben is várjuk A'la carte…

Jó idő esetén már a kerthelyiségünkben is várjuk…
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Fácán - Donna Elvira módra - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Fácán Donna Elvira módra

Hozzávalók:

  • fácánok
  • borjúhús
  • alma
  • tojás
  • zöldpetrezselyem
  • bors
  • bacon
  • sherry
  • ribizlikocsonya
  • citrom

Fácánonként negyedkiló borjúhúst veszek, ledarálom. Összekeverem egy hámozott ésdurván lereszelt almával, egy tojással, pici aprított zöldpetrezselyemmel,sóval és frissen örölt borssal, megtöltöm vele a madarat, azután baconszeletekbe csomagolom, és a sütőben készre sütöm.Amikor már puha a fölösleges zsírt leszedem, összekeverek (fácánonként) egy pohár sherryt egy evőkanál rizibizikocsonyával és fél deci citrom levével, ezt a madárra vagy madarakra locsolom, és további tizenöt perc alatt piros-ropogós kérget sütök rájuk

Tagged Under

Elérhetőségeink

Címünk: 6721 Szeged, Maros utca 37.
Telefon: +36 62/315-640 (asztalfoglalás és egyéb információk)
E-mail: illespanzio@gmail.com
Mobil: +36 20/576-5597 szállásfoglalás, szállással kapcsolatos információk: (dr. Illés-Németh Olivér értékesítési vezető)
Mobil: +36 20/92-72-642 Illés Németh István - tulajdonos
Mobil: +36 20/230-94-56 étteremmel kapcsolatos rendezvények: Szabó Márta Zita - étteremvezető

Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép