Felújított, igényesen kialakított, minden kényelemmel ellátott szobák
Vendégeink írták: "Nagyon kedves volt a személyzet, rendezett, tiszta szoba várt minket."
Szeged belvárosától néhány perc sétára, csendes környezetben várjuk vendégeinket!
Vendégeink írták: "Barátságos és segítőkész a személyzet, kellemes hangulatú étterem és panzió, jól éreztem magam."
Vad és hagyományos ételek rendkívül széles kínálata

Gourmand hétvége

2018. január 26-27-28. GOURMAND hétvége a Stüszi Vadász…

2018. ballagási és bankett ajánlatok

2018. Ballagási ajánlatokért kattintson ide!!!!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Fácán - gesztenyével - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Fácán gesztenyével

Hozzávalók:

  • fácánok
  • olivaolaj
  • vaj
  • hagyma
  • gesztenye
  • liszt
  • vörösbor
  • tyúkhúsleves (szárnyasalaplé)
  • narancs
  • rizibizikocsonya
  • bouquet garni

Feldarabolok két fácánt, a darabokat olaj-vaj keveréken megbarnítom, sütőtálba rakom. A visszamaradt zsiradékon két felszeletelt hagymát és negyed kiló meghámozott gesztenyét dinsztelek, majd ezt is a hús mellé teszem. Egy serpenyőbe három csapott evőkanálnyi lisztet szórok, két- három percig kevergetem, aztán elveszem a tűzről, szép lassan hozzáöntök másfél deci száraz vörösbort, meg négy és fél deci hideg tyúkhúslevest,illetve szárnyasalaplét. Felforralom és főzöm, amig be nem sűrűsödik. Végül beleszórom egy fél narancs lereszelt héját, belefacsarom a fél narancs levét, hozzáteszek két kiskanálnyi ribizlikocsonyát, majd az egésszet a húsra öntöm.Beleteszek egy bouquet garnit, lefödöm, és száznyolcvan fokos sütőben puhára sütöm.

Tagged Under

szep kartyak2016erzsebetutalvany nerzsebet pluszmastervisawifizoneqrcode

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép