Felújított, igényesen kialakított, minden kényelemmel ellátott szobák
Vendégeink írták: "Nagyon kedves volt a személyzet, rendezett, tiszta szoba várt minket."
Szeged belvárosától néhány perc sétára, csendes környezetben várjuk vendégeinket!
Vendégeink írták: "Barátságos és segítőkész a személyzet, kellemes hangulatú étterem és panzió, jól éreztem magam."
Vad és hagyományos ételek rendkívül széles kínálata

Jó idő esetén már a kerthelyiségünkben is várjuk A'la carte…

Jó idő esetén már a kerthelyiségünkben is várjuk…

Helló nyár!

Magyarország Önre vár, pihenjen a napfény városában.Legalább 2…

2018. ballagási és bankett ajánlatok

2018. Ballagási ajánlatokért kattintson ide!!!!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Vadkacsamell - feketeribizlivel - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Vadkacsamell feketeribizlivel

Hozzávalók:

  • vadkacsmellek
  • bors
  • alma
  • barna cukor
  • citrom
  • aszalt feketeribizli (aszalt cseresznye aszaltszilva kaliforniai mazsola)
  • őrölt fahéj
  • koriander
  • erős pirospaprika (cayenne bors)
  • vaj
  • olivaolaj

 

Gyors, egyszerű, de jó. aszalt feketeribizli kell hozzá, esetleg aszalt cseresznye, végső esetben megteszi a fekete kaliforniai mazsola is, egyszer ki lehet próbálni aszaltszilvával. Először a mártást készítem el, meghámozok, kimagozok és vékonyra szeletelek két almát, labosba teszem két deci vízzel, egy evőkanál barnacukorral és ugyanannyi citromlével.
Felforralom és tíz percig főzöm, illetve míg az alma meg nem puhul.Akkor beleteszem a feketeribizlit, és további öt percig főzöm együtt. Leveszem a tűzről,késhegynyi fahéjat, meg kevesebb őrölt koriandert, jó sok erős pirospaprikát (cayanne borsot) és két evőkanál vajat keverek bele.Azonnal tálalom ahogy elolvad avaj- a húst épp ekkorra kell elkészíteni. Utóbbi annyiból áll, hogy a lebőrözött, kicsontozott, sóval-borssal meghintett fél melleket olivaolajon öt perc alatt angolosra sütöm.

Tagged Under

szep kartyak2016erzsebetutalvany nerzsebet pluszmastervisawifizoneqrcode

Elérhetőségeink

Címünk: 6721 Szeged, Maros utca 37.
Telefon: +36 62/315-640 (asztalfoglalás és egyéb információk)
E-mail: illespanzio@gmail.com
Mobil: +36 20/576-5597 szállásfoglalás, szállással kapcsolatos információk: (dr. Illés-Németh Olivér értékesítési vezető)
Mobil: +36 20/92-72-642 Illés Németh István - tulajdonos
Mobil: +36 20/230-94-56 étteremmel kapcsolatos rendezvények: Szabó Márta Zita - étteremvezető

Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép