Felújított, igényesen kialakított, minden kényelemmel ellátott szobák
Vendégeink írták: "Nagyon kedves volt a személyzet, rendezett, tiszta szoba várt minket."
Szeged belvárosától néhány perc sétára, csendes környezetben várjuk vendégeinket!
Vendégeink írták: "Barátságos és segítőkész a személyzet, kellemes hangulatú étterem és panzió, jól éreztem magam."
Vad és hagyományos ételek rendkívül széles kínálata

Gourmand hétvége

2018. január 26-27-28. GOURMAND hétvége a Stüszi Vadász…

2018. ballagási és bankett ajánlatok

2018. Ballagási ajánlatokért kattintson ide!!!!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Tűzdelt vadliba közönségesen - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Tűzdelt vadliba közönségesen

Hozzávalók:

  • fiatal liba
  • szalonna
  • fehérbors
  • bors
  • babérlevél
  • leveszödség

 

A fiatal libát sűrűn megtüzdelem, sózom, tepsibe teszem, aláöntök két deci savanyú fehérbort, mellérakok néhány szem borsot, egy babérlevelet ée némi felszeletelt leveszöldséget.Először fólia alatt, aztán anélkül, szorgalmasan locsolgatva, pirosra sütöm. Levét átszűrve adom mellé.

Tagged Under

szep kartyak2016erzsebetutalvany nerzsebet pluszmastervisawifizoneqrcode

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép