Felújított, igényesen kialakított, minden kényelemmel ellátott szobák
Vendégeink írták: "Nagyon kedves volt a személyzet, rendezett, tiszta szoba várt minket."
Szeged belvárosától néhány perc sétára, csendes környezetben várjuk vendégeinket!
Vendégeink írták: "Barátságos és segítőkész a személyzet, kellemes hangulatú étterem és panzió, jól éreztem magam."
Vad és hagyományos ételek rendkívül széles kínálata

Gourmand hétvége

2018. január 26-27-28. GOURMAND hétvége a Stüszi Vadász…

2018. ballagási és bankett ajánlatok

2018. Ballagási ajánlatokért kattintson ide!!!!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Birsalmás szarvasragu - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Birsalmás szarvasragu

Hozzávalók:

  • szarvashús
  • füstölt szalonna
  • hagyma
  • sárgarépa
  • zeller
  • pirospaprika
  • vörösbor
  • birsalma

 

Füstölt szalonnából kiolvasztott zsíron kockázott vöröshagymát dinsztelek,karikázott sárgarépát és zellert teszek hozzá, azzal tovább párolom, majd meghintem pirospaprikával, és beleteszem a nagyobb kockára vágott szarvashúst ( ha lehetséges szegyet és nyakat). Vörösbort öntök rá, fél óra múlva szeletelt bírsalmát teszek bele, és puhára főzöm. Levét szükség esetén húslevessel pótolom.

Tagged Under

szep kartyak2016erzsebetutalvany nerzsebet pluszmastervisawifizoneqrcode

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép