fbpx

logo

    Magunkról

    Illés Németh IstvánIllés Németh István, az Illés Panzió, Stüszi Vadász Étterem tulajdonosa vagyok.
    A vendéglátást a szegedi Hungar Hotels-nél kezdtem tanulóként. A régi Hungáriában, majd az Alabárdos étteremben több országos szakmai versenyen is részt vettem. Ifjú szakmabeliként a szegedi új Hungáriában folytattam pályafutásomat. 1980-ban kerültem a balatonfüredi Astoria Bárba, majd 1986-tól a balatonfüredi Hotel Marinába, mint felszolgáló brigádvezető, majd söröző vezető, és később étteremvezető helyettes. Sok neves rendezvényt lebonyolítását végeztük, többek között Németh Miklós miniszterelnök fogadását, sok neves orvosi konferencia nyitó, illetve záró fogadását, valamint az ország egyik leghíresebb báljának a balatonfüredi Anna-bál lebonyolításának voltam a felelőse. Részt vettem a Budapesti Nemzetközi Utazási Irodák egyhetes rendezvényén (Asta Kongresszus) mint szakmai irányító és tanácsadó, valamint az amatőr ökölvívó világbajnokság protokoll rendezvény felelőseként is tevékenykedtem. 1997-től visszatérve Szegedre a Hunguest Hotel Forrás Szálloda éttermében voltam rendezvényfelelős, majd étteremvezető helyettes 2000-ig. Közben 1998-ban már, mint másodállásos magán vállalkozó megnyitottam egy 5 szobás magánszállást Illés Magánszállás néven. Majd ezt továbbfejlesztve 2004-ben már, mint Illés Panzió és Stüszi Vadász Étterem működtünk 13 szobával és egy 50 fős vadászétteremmel. Ezt mára már sikerült kibővíteni egy 50 fős konferencia teremmel, úszómedencével és egy elegáns grill kerttel, amely 60-70 fő fogadására képes.

    ÉTTERMÜNKben minden ízlésnek megfelelő, gazdag választékot kínálunk vendégeinknek. Természetesen a vadételeken felül ajánlunk halakból, szárnyasokból, sertés-és marhahúsból készült ételkülönlegességeket is. Stilszerű bútorokkal berendezett elegáns éttermünkben 50 fő részére tudunk helyet biztosítani. Különtermünk 25 fős üzleti, családi, baráti rendezvények hangulatos helyszíne.

    Családias légkörű PANZIÓNK 30 fő elszállásolására alkalmas.

    Csoportos megrendelés, vagy előrendelés esetén különböző kedvezményeket biztosítunk vendégeinknek. A számla kiegyenlítése történhet készpénzzel, átutalással is.

    Asztalfoglalását, szobafoglalását személyesen, telefonon, vagy e-mail-ben is megteheti.

    Szeretettel hívjuk és várjuk, legyen Ön is vendégünk:

    Illés Németh István tulajdonos

    Szeged, Maros utca 37.

    Elérhetőségeink:

    Asztalfoglalás
    Személyesen: 6721Szeged, Maros utca 37.
    Telefonon: 62/315-640
    Mobilon: 20/92-72-642 ( Illés Németh István Panzió- és Étterem tulajdonos)
    Étteremvezető: Szabó Márta Zita: 20/230-94-56
    E-mailben:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    Mentés

    © 2024 ILLÉS és ILLÉS Kft. All Rights Reserved.