Nyomtatás
Kategória: Stüszi Vadász Étterem Találatok: 76041
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (50 Votes)
Napi menü - 3.7 out of 5 based on 50 votes

STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM
N A P I M E N Ü

 
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2018. június 11-től a napi menü árak a következőképp változnak: 
Előre megváltott jegy: 1000 Ft
Helyszínen vásárolt jegy: 1.120 Ft 
 
A napi menüt kizárólag készpénzben tudják rendezni. Az előfizetéses menü vásárlására, valamint A'la carte fogyasztásra továbbra is elfogadjuk a SZÉP kártya mindhárom zsebét (szállás, szabadidő, vendéglátás), az Erzsébet utalványt, valamint bankkártyát.

2019. június 24- 28.

26. hét

HÉTFŐ
Cigánymeggy leves
Rántott csirkemell párolt rizzsel, salátával

KEDD
Karfiolleves
A: Lecsós sertésszelet steakburgonyával
B: Roston sertésszelet steakburgonyával, salátával

SZERDA
Csontleves csigatésztával
A: Zöldborsófőzelék fasírozottal
B: Fasírozott hasábburgonyával, grillzöldséggel

CSÜTÖRTÖK
Lencseleves
Milánói sertésborda

PÉNTEK
Tárkonyos tejszínes pulykaraguleves
A: Mákos tészta
B: Sajtos makaróni

Előfizetés minden csütörtökön 11-15 óráig!

HASZNOS INFORMÁCIÓK:
Előre megváltott jegy: 1000 Ft
Helyszínen vásárolt jegy: 1.120 Ft

Előfizetés a következő hétre: csütörtökönként 11-15 óráig.

Későbbi időpontban nem lehet előfizetni!

Az előfizetett ételt kizárólag jegy ellenében adjuk ki!

Amennyiben elviszik a menüt, hozzanak a salátának is zacskót/edényt!

Menüre SZÉP kártyát, illetve bankkártyát nem fogadunk el.

Amennyiben előfizetnek, úgy a bankkártya és a SZÉP kártya is elfogadható 2000 Ft feletti vásárlás esetén.

Kérjük, hogy ha elviszik az ebédet, hozzanak magukkal a savanyúságnak is külön edényt vagy zacskót!

Étel kizárólag jegy ellenében tudunk kiadni! "Otthon-felejtett", illetve elvesztett
jegyek esetében nem áll módunkban az ételt kiadni!
Megértésüket köszönjük!

Elérhetőségeink:

Cím: Stüszi Vadász Étterem 6721 Szeged, Maros utca 37.
Web: http://illespanzio-vadaszetterem.hu
Tel./Fax: 62/315-640
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tagged Under