1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Fácán - finom füvekkel és erdei gombával - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Fácán finom füvekkel és erdei gombával

Hozzávalók:

  • fácánok
  • olivaolaj
  • vaj
  • hagyma
  • szegfűszeg
  • gomba
  • fehérbor
  • babérlevél
  • fokhagyma
  • kakukkfű
  • zöldpetrezselyem

Feldarabolom a fácánokat, összesen mintegy másfél kilónnyit, oloj vaj keveréken megbarnítom, kiszedem. A visszamaradt zsiradékban két fej kockázott hagymát dinsztelek, rádobok négy szegfűszeget, majd negyed kiló felszeletelt vegyes, lehetőleg erdei gombát.Felöntöm fél liter száraz fehérborral, beleteszek kétbabérlevelet és három gerezd fokhagymát, belerakom a húst, rászórok egy-egy csipet finomra vágott kakukkfüvet és zöldpetrezselymet, lefödöm, és kis lángon puhára párolom.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép