Felújított, igényesen kialakított, minden kényelemmel ellátott szobák
Vendégeink írták: "Nagyon kedves volt a személyzet, rendezett, tiszta szoba várt minket."
Szeged belvárosától néhány perc sétára, csendes környezetben várjuk vendégeinket!
Vendégeink írták: "Barátságos és segítőkész a személyzet, kellemes hangulatú étterem és panzió, jól éreztem magam."
Vad és hagyományos ételek rendkívül széles kínálata

Jó idő esetén már a kerthelyiségünkben is várjuk A'la carte…

Jó idő esetén már a kerthelyiségünkben is várjuk…

Helló nyár!

Magyarország Önre vár, pihenjen a napfény városában.Legalább 2…

2018. ballagási és bankett ajánlatok

2018. Ballagási ajánlatokért kattintson ide!!!!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Fácán - libamájjal töltve - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Fácán libamájjal töltve

Hozzávalók:

  • két nagyobbacska fácán
  • fodroskel-levelek
  • libazsír
  • libamáj
  • vaj
  • dióbél
  • fekete szarvasgomba
  • füstölt szalonna
  • a körítéshez vöröskáposzta
  • vaj
  • bors
  • vörösbor
  • vörösborecet
  • güge
  • aszalt sárga barack

 

A káposztát ez esetben nem kell besózni éskinyomkodni, hanem csak fölszeleteljük,nagy lábosban vajon pároljuk tíz percig,közben sózzuk és borsozzuk,aztán ráönzünk egy liter vörösbort (egy közepes fej vöröskáposztával számitva), plusz fél-egy deci vörösborecetet, vagy amennyit gondolunk, aztán a százötven fokos sütőben egy és háromnegyed oráig pároljuk. akkor beleteszünk öt-öt szem fügét és aszalt sárgabarackot, és ezekkel pároljuk még negyedórán át.Közben leforrázunk két jókora fodros levelet,libazsíron oldalanként egy perc alatt aranybarnára sütünk két, egyenként tizenöt-húsz dekás libamájdarabot. Ezeket azután a fodros-levelekbe bugyolálván a fácánok hasába rejtjük. Összekeverünk tíz deka puha vajat két-két evőkanál dióbéllel és (konzerv)fekete szarvasgombával, mindezt elosztjuk a fácánok fellazított bőre alatt. Végül vékony füstölszalonna-szeletekbe csomagoljuk és csinosan körbekötözzük az állatkákat, majd sütőben készre sütjük
Tálalás előtt pár percig pihentetjük, ez idő alatt vajon aranyszínüre pirítunk két vastag szelet felkockázott fehér kenyeret, amihez pár deka felcsíkozott pármai sonkát is adunk, csak a kecs miatt. Ezzel rakjuk körül a fácánt, a káposzta külön tálon kerül asztalra.

Tagged Under

szep kartyak2016erzsebetutalvany nerzsebet pluszmastervisawifizoneqrcode

Elérhetőségeink

Címünk: 6721 Szeged, Maros utca 37.
Telefon: +36 62/315-640 (asztalfoglalás és egyéb információk)
E-mail: illespanzio@gmail.com
Mobil: +36 20/576-5597 szállásfoglalás, szállással kapcsolatos információk: (dr. Illés-Németh Olivér értékesítési vezető)
Mobil: +36 20/92-72-642 Illés Németh István - tulajdonos
Mobil: +36 20/230-94-56 étteremmel kapcsolatos rendezvények: Szabó Márta Zita - étteremvezető

Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép