1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Fogoly - citrommal - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Fogoly citrommal

Hozzávalók:

  • fogoly
  • disznózsír
  • bors
  • majoránna
  • citrom
  • cukor

A foglyot megtűzdelem, tepsibe rakom, leöntöm forró zsírral, és berakom a sütőbe. Amikor már barnulni kezd, sózom, borsozom, majornnázom,citromszeleteket teszek rá,alá pedig kis vizt öntök, és puhára sütöm. Ha kész, a levéhez kevés cukrot adok.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép