1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Fogoly - kocsonyában - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Fogoly kocsonyában

Hozzávalók:

  • fogoly
  • szárnyasalaplé
  • zselatin

Ehhez kell minimumhárom fogoly de inkább több.
Megtűzdelem megsütöm és teljesen kihűtöm őket, aztán a mellhúst leválasztom a csontról és fölszeletelem. ( A többit is leszedem a csontról,ledarálom, elkeverem sűrű besamellel, némi madeirával fűszeszerezem, és pirítossal tálalom) A csontokat szárnyasalaplével kifőzöm, a levet finom szűrőn vagy konyharuhán,átszűröm, és zselatin hozzáadásával kocsonyát készítek belőle.A megfőtt kocsonyát őzgerinc formában töltöm, és tetszetősen beledermesztem a felszeletelt fogolyhúst, amit vajon párolt szeletelt erdei gombával rétegezek.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép