1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Vadkacsamell - ropogós szezámmagos köntösben - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Vadkacsamell ropogós szezámmagos köntösben

Hozzávalók:

  • vadkacsamellek
  • feketebors
  • zöldbors
  • rózsabors
  • szegfűbors
  • szecsuáni bors
  • szezámmag
  • magos dijoni mustár
  • földimogyoró olaj

 

Mozsárban feketeborsot, zöldborsot, rózsaborsot, szegfűborsot és szecsuani borsot török gorombára, ebből egy evőkanálnyit összekeverek fél kiskanál sóval meg két deci szezámmaggal. A lebőrözött-kcsontozott melleket először egészmagos (szemcsés) dijoni mustárba, utána ebbe a keverékbe forgatom, és földimogyoró-olajon ropogósra sütöm; a szezámmag aranybarna színt fog kapni.Salátaágyon tálalom.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép