1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Tűzdelt vadliba közönségesen - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Tűzdelt vadliba közönségesen

Hozzávalók:

  • fiatal liba
  • szalonna
  • fehérbors
  • bors
  • babérlevél
  • leveszödség

 

A fiatal libát sűrűn megtüzdelem, sózom, tepsibe teszem, aláöntök két deci savanyú fehérbort, mellérakok néhány szem borsot, egy babérlevelet ée némi felszeletelt leveszöldséget.Először fólia alatt, aztán anélkül, szorgalmasan locsolgatva, pirosra sütöm. Levét átszűrve adom mellé.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép