1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Vadliba - Lady Rowena módra - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Vadliba Lady Rowena módra

Hozzávalók:

  • vadliba
  • alma
  • hagyma
  • bacon
  • sárgarépa
  • zeller
  • babérlevél
  • zöldpetrezselyem
  • kakukkfű
  • tyúkhúsleves (szárnyasalaplé)
  • vörösbor
  • kukoricakeményítő

 

A megtisztított vadlibát egy éjszakán át sós vízben áztatom. Lecsöpögtetem, leszárítom, hasába rakok két-két negyed almát és vöröshagymát, tepsibe teszem vékony con szalonnát terítek a mellére, majd annyi időre rakom a sütőbe amíg, a bacon szallonnák szép ropogóssá válnak.Ekkor leveszem a bacont, a tepsibe egy négybe vágott vöröshagymát, egy feldarabolt sárgarépát, néhány darabka zellert, egy babérlevelet, két-három száll zöldpetrezselymet, fél kiskanál kakukkfüvet teszek,ráöntök fél liter tyúkhúslevest és egy negyed liter vörösbort. addig sütöm, amig a hús szinte már elválik a csontoktól. A leszűrt szaftott vízben elkevert egy evőkanál kukoricakeményítővel sűrítem be, és csészébe adom a liba mellé.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép