1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Áfonyás-vörösboros vaddisznósült - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Áfonyás-vörösboros vaddisznósült

Hozzávalók:

  • vaddisznóhús
  • pirospaprika
  • bacon
  • szegfűszeg
  • vadalaplé
  • liszt
  • almalé
  • vörösbor
  • áfonyadzsem
  • bors

 

A kicsontozott gerincrészt sóval és paprikával bedörzsölöm,bacon szeletekbe göngyölöm, a szeletek végét szegfűszeggel rátűzöm a húsra,amit mérsékelt fokú sütőben másfél óra alatt készre sütök, közben szükség szerint vadalaplét öntögetek hozzá, de csak módjával.Kiveszem a húst , szaftjáról a fölösleges zsírt eltávolítom, azután egy kanál lisztet szórok bele, azzal tíz percig mérsékelt tűz fölött kevergetem, majd lassacskán hozzáadok két deci almalét, egy deci vörösbort és egy deci vadalaplét. Egy-két percnyi foralás után pár evőkanál cukor és tartósítószer nélküli áfonyadzsemet keverek bele, borsozom, és a húsra öntöm. Krumpli krokettel tálalom.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép