1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Tokaji vaddisznótekercs - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Tokaji vaddisznótekercs

Hozzávalók:

  • Vaddisznóhús
  • olaj
  • hagyma
  • zöldpetrezselyem
  • Pecorino Romano vagy
  • Patmigano-Reggiano sajt
  • őrölt bors
  • füstölt sonka
  • tokaji aszu
  • dijoni mustár
  • ketchup

 

Személyenként egy jó nagy szelet (húsz-huszonkét) deka színhúst veszek ,például combot, laposra kiklopfolom. Közben olajon karikázott hagymát dinsztelek, kiszedem, lecsöpögtetem majd zöldpetrezselyemmel együtt géppel összevágom, a végén pedig frissen reszelt sajtot keverek bele, személyenként úgy öt dekánnyit. A hússzeleteket borsozom, és rájuk kenem a pépet, aztán mindegyikre két-két vékony szelet füstölt sonkát fektetek, ezután feltekerem, megtűzöm ( vagy cérnával körbekötözöm), a visszamaradt olajban körbe sütöm, majd puhára párolom őket. Az elkészült tekercseket kiszedem, a pecsenyéhez személyenként egy evőkanál tokaji aszut, egy kávéskanál mustárt és egy evőkanál ketchupot keverek, és kiforralom.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép