Felújított, igényesen kialakított, minden kényelemmel ellátott szobák
Vendégeink írták: "Nagyon kedves volt a személyzet, rendezett, tiszta szoba várt minket."
Szeged belvárosától néhány perc sétára, csendes környezetben várjuk vendégeinket!
Vendégeink írták: "Barátságos és segítőkész a személyzet, kellemes hangulatú étterem és panzió, jól éreztem magam."
Vad és hagyományos ételek rendkívül széles kínálata

2018. ballagási és bankett ajánlatok

2018. Ballagási ajánlatokért kattintson ide!!!!

Nőnapi gyertyafényes vacsora

Március 8-án  Nemzetközi Nőnap! Gyertyafényes vacsora a Stüszi…
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Cserszegi nyúlragu - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Cserszegi nyúlragu

Hozzávalók:

  • nyúlhús
  • fehérbors
  • sárgarépa
  • hagyma
  • zöldpetrezselyem
  • babérlevél
  • szegfűszeg
  • bors
  • füstölt szalonna
  • póréhagyma
  • liszt
  • tejföl

Fél liter cserszegi fűszeresben harminc percig főzök néhány szeletelt sárgarépát, két fej karikázott vöröshagymát, egy csomag petrezselymet, három babérlevelet, három szegfűszeget és néhány szem borsot, kihűtöm és egy kiló feldarabolt nyúlhúsra szűröm. Másnap füstölt szalonnát olvasztok, a zsírján alaposan körbesütöm a pácléből kiemelt, leszárított húst, majd kiszedem. A visszamaradt zsíron aranybarnára pirítok egy nagy szál felkarikázott pórét, aztán visszarakom a húst, és páclevét folyamatosan aláöntögetve puhára párolom. Végezetül egy evőkanál liszttel elkevert két deci tejföllel behabarom a lét.

Tagged Under

szep kartyak2016erzsebetutalvany nerzsebet pluszmastervisawifizoneqrcode

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép