1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Vadnyúl pácolva - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Vadnyúl pácolva

Hozzávalók:

  • egy nyúl
  • bor
  • borecet
  • hagyma
  • füstölt szalonna
  • liszt
  • tejföl

 

Két liter bort , fél liter borecetet, két kávéskanál borsot, hat babérlevelet és egy nagy fej vöröshagymát fél óráig főzök maj még forrón a megnyúzott nyúlra öntöm. Az állatot két-három napig hagyom a pácban állni, naponta megforgatom. Sütés előtt kiemelem, alaposan megtűzdelem, aztán a pácával locsolgatva megsütöm. A levét egy evőkanál liszttel elkevert két deci tejföllel behabarom.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Szobafoglalás: +36 62/315-640
6721 Szeged, Maros utca 37.

Asztalfoglalás
Tel.: +36 62/315-640
Mobil: +36 20/230-94-56
E-mail: illespanzio@invitel.hu
Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép