Nyomtatás
Kategória: Vadreceptek Találatok: 1731
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Fogoly - kocsonyában - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Fogoly kocsonyában

Hozzávalók:

Ehhez kell minimumhárom fogoly de inkább több.
Megtűzdelem megsütöm és teljesen kihűtöm őket, aztán a mellhúst leválasztom a csontról és fölszeletelem. ( A többit is leszedem a csontról,ledarálom, elkeverem sűrű besamellel, némi madeirával fűszeszerezem, és pirítossal tálalom) A csontokat szárnyasalaplével kifőzöm, a levet finom szűrőn vagy konyharuhán,átszűröm, és zselatin hozzáadásával kocsonyát készítek belőle.A megfőtt kocsonyát őzgerinc formában töltöm, és tetszetősen beledermesztem a felszeletelt fogolyhúst, amit vajon párolt szeletelt erdei gombával rétegezek.

Tagged Under