1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Tűzdelt vadliba közönségesen - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Tűzdelt vadliba közönségesen

Hozzávalók:

  • fiatal liba
  • szalonna
  • fehérbors
  • bors
  • babérlevél
  • leveszödség

 

A fiatal libát sűrűn megtüzdelem, sózom, tepsibe teszem, aláöntök két deci savanyú fehérbort, mellérakok néhány szem borsot, egy babérlevelet ée némi felszeletelt leveszöldséget.Először fólia alatt, aztán anélkül, szorgalmasan locsolgatva, pirosra sütöm. Levét átszűrve adom mellé.

Tagged Under

Elérhetőségeink

Címünk: 6721 Szeged, Maros utca 37.
Telefon: +36 62/315-640 (asztalfoglalás és egyéb információk)
E-mail: illespanzio@gmail.com
Mobil: +36 20/576-5597 szállásfoglalás, szállással kapcsolatos információk: (dr. Illés-Németh Olivér értékesítési vezető)
Mobil: +36 20/92-72-642 Illés Németh István - tulajdonos
Mobil: +36 20/230-94-56 étteremmel kapcsolatos rendezvények: Szabó Márta Zita - étteremvezető

Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép