fbpx

logo

English Croatian German Italian Romanian Serbian Slovak Slovenian

Őzgerinc whiskymártásban, gesztenyegaluskával

Hozzávalók:

  • őzgerinc
  • demi-glace
  • bors
  • liszt
  • olivaolaj
  • fokhagyma
  • whisky
  • vaj

A körítéshez:

  • gesztenye
  • liszt
  • vaj
  • marhahúsleves (csontleves, alaplé)
  • fehérbor

 

Kész demi-glace kel hozzá, ezt tehát jó előre elkészítem.Az őzgerincből ujjnyi vastag szeleteket vágok, borsozom, sózom, lisztbe forgatom, kevés olajon kisütöm őket. A visszamaradt olajhoz finomra vágott fokhagymát,gorombára tört zöld és piros borsot adok, leveszem a tűzről és fél-egy deci whiskyt,két deci demi-glace mártást és háromevőkanál vajat teszek bele, és tálaláskor a húsra öntöm. A gesztenyegaluskákhoz a gesztenyét puhára főzöm, szitán áttöröm, lisztet,vajat, húslevest és bort adok hozzá, majd kis lángon nagyon sűrűre főzöm. A végén kanállal kiszaggatva adom a hus mellé.

Tagged Under

AZ OTP, K&H és az MKB SZÉP kártya mindhárom zsebéből fizethetnek vendégeink!

szep kartyak2016erzsebetutalvany nmastervisawifizoneqrcode

Elérhetőségeink

Címünk: 6721 Szeged, Maros utca 37.
Telefon: +36 62/315-640 (asztalfoglalás és egyéb információk)
E-mail: illespanzio@gmail.com
Mobil: +36 20/576-5597 szállásfoglalás, szállással kapcsolatos információk: (dr. Illés-Németh Olivér értékesítési vezető)
Mobil: +36 20/92-72-642 Illés Németh István - tulajdonos
Étteremvezető (rendezvények, asztalfoglalás, étteremmel kapcsolatos információk):
+36 20 230 94 56

Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép

AZ ILLÉS HOTEL*** ÉS STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM 2020.11.11.-TŐL TOVÁBBRA IS NYITVA TART!

Az Illés Hotel*** és Stüszi Vadász Étterem 2020.11.11. napjától a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően továbbra is nyitva tart.

További részletekért kattintson ide!