STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM
N A P I M E N Ü
Árváltozás 2025. 01.06-tól:
Előre megváltott jegy: 1.990 Ft
Helyszínen vásárolt jegy: 2.390 Ft
2025. December 15-19.
51. hét
SZERDA
Libaleves csigatésztával
A: Bakonyi sertésborda galuskával
B: Kijevi csirkemell filé petrezselymes burgonyával, salátával
CSÜTÖRTÖK
Lebbencs leves
A: Csikós tokány tésztával
B: Töltött csirkecomb tepsis burgonyával, salátával
PÉNTEK
Tápéi legényfogó leves
A: Bolognai spagetti
B: Mákos guba
KEDVES VENDÉGEINK!
Az 52. hétre (2025. December. 22.-23.) és a 2. hétre (2026. Január 5.-9.) 2025. December 18-án lehet előfizetni egyben!
2025. December 22-26.
52. hét
HÉTFŐ
Paradicsom leves betűtésztával
A: Rántott csirkemellfilé rizibizivel
B: Sertéssült hagymás törtburgonyával
KEDD
Frankfurti leves
A: Holstein sertésborda párolt rizzsel
B: BBQ-s csirkecomb steak burgonyával
SZERDA
SZENTESTE
CSÜTÖRTÖK
KARÁCSONY
PÉNTEK
KARÁCSONY
KEDVES VENDÉGEINK!
Az 52. hétre (2025. December. 22.-23.) és a 2. hétre (2026. Január 5.-9.) 2025. December 18-án lehet előfizetni egyben!
2026. Január 5-9.
2. hét
HÉTFŐ
Hagymakrémleves fűszeres kenyérkockával
A: Párizsi csirkemell filé párolt rizzsel, salátával
B: Rántott sajt, párolt rizzsel, tartármártással
KEDD
Magyaros borsóleves
A: Borsos tokány tésztával
B: Óvári csirkemell filé burgonyapürével, salátával
SZERDA
Húsleves tésztával
A: Csongrádi töltött sertésborda steak burgonyával, salátával
B: Töltött káposzta
CSÜTÖRTÖK
Sárgaborsó leves
A: Krumplis tarhonya füstölt kolbásszal, salátával
B: Afrikai harcsafilé rántva párolt rizzsel, tartármártással
PÉNTEK
Sertés raguleves
A: Milánói makaróni
B: Házi fánk baracklekvárral
Előfizetés
minden csütörtökön
11.00-15.00 között.
Menüre SZÉP kártyát illetve bankkártyát nem fogadunk el.
Amennyiben előfizetnek, úgy a SZÉP kártya és bankkártya is elfogadható 2.000 Ft feletti vásárlás esetén.
Az előfizetett ételt kizárólag jegy ellenében adjuk ki.
Amennyiben elviszik a menüt, hozzanak a salátának is zacskót, edényt.
Elérhetőségeink:
Cím: 6721 Szeged, Maros u. 37.
Tel/fax: 62/315-640
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
