fbpx

logo

English Croatian German Italian Romanian Serbian Slovak Slovenian

Fácán Donna Elvira módra

Hozzávalók:

  • fácánok
  • borjúhús
  • alma
  • tojás
  • zöldpetrezselyem
  • bors
  • bacon
  • sherry
  • ribizlikocsonya
  • citrom

Fácánonként negyedkiló borjúhúst veszek, ledarálom. Összekeverem egy hámozott ésdurván lereszelt almával, egy tojással, pici aprított zöldpetrezselyemmel,sóval és frissen örölt borssal, megtöltöm vele a madarat, azután baconszeletekbe csomagolom, és a sütőben készre sütöm.Amikor már puha a fölösleges zsírt leszedem, összekeverek (fácánonként) egy pohár sherryt egy evőkanál rizibizikocsonyával és fél deci citrom levével, ezt a madárra vagy madarakra locsolom, és további tizenöt perc alatt piros-ropogós kérget sütök rájuk

Tagged Under

AZ OTP, K&H és az MKB SZÉP kártya mindhárom zsebéből fizethetnek vendégeink!

szep kartyak2016erzsebetutalvany nmastervisawifizoneqrcode

Elérhetőségeink

Címünk: 6721 Szeged, Maros utca 37.
Telefon: +36 62/315-640 (asztalfoglalás és egyéb információk)
E-mail: illespanzio@gmail.com
Mobil: +36 20/576-5597 szállásfoglalás, szállással kapcsolatos információk: (dr. Illés-Németh Olivér értékesítési vezető)
Mobil: +36 20/92-72-642 Illés Németh István - tulajdonos
Étteremvezető (rendezvények, asztalfoglalás, étteremmel kapcsolatos információk):
+36 20 230 94 56

Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép

AZ ILLÉS HOTEL*** ÉS STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM 2020.11.11.-TŐL TOVÁBBRA IS NYITVA TART!

Az Illés Hotel*** és Stüszi Vadász Étterem 2020.11.11. napjától a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően továbbra is nyitva tart.

További részletekért kattintson ide!