fbpx

logo

    Fácán - Donna Elvira módra

    Fácán Donna Elvira módra

    Hozzávalók:

    • fácánok
    • borjúhús
    • alma
    • tojás
    • zöldpetrezselyem
    • bors
    • bacon
    • sherry
    • ribizlikocsonya
    • citrom

    Fácánonként negyedkiló borjúhúst veszek, ledarálom. Összekeverem egy hámozott ésdurván lereszelt almával, egy tojással, pici aprított zöldpetrezselyemmel,sóval és frissen örölt borssal, megtöltöm vele a madarat, azután baconszeletekbe csomagolom, és a sütőben készre sütöm.Amikor már puha a fölösleges zsírt leszedem, összekeverek (fácánonként) egy pohár sherryt egy evőkanál rizibizikocsonyával és fél deci citrom levével, ezt a madárra vagy madarakra locsolom, és további tizenöt perc alatt piros-ropogós kérget sütök rájuk

    © 2024 ILLÉS és ILLÉS Kft. All Rights Reserved.