fbpx

logo

English Croatian German Italian Romanian Serbian Slovak Slovenian

Vadnyúl pácolva

Hozzávalók:

  • egy nyúl
  • bor
  • borecet
  • hagyma
  • füstölt szalonna
  • liszt
  • tejföl

 

Két liter bort , fél liter borecetet, két kávéskanál borsot, hat babérlevelet és egy nagy fej vöröshagymát fél óráig főzök maj még forrón a megnyúzott nyúlra öntöm. Az állatot két-három napig hagyom a pácban állni, naponta megforgatom. Sütés előtt kiemelem, alaposan megtűzdelem, aztán a pácával locsolgatva megsütöm. A levét egy evőkanál liszttel elkevert két deci tejföllel behabarom.

Tagged Under

AZ OTP, K&H és az MKB SZÉP kártya mindhárom zsebéből fizethetnek vendégeink!

szep kartyak2016erzsebetutalvany nmastervisawifizoneqrcode

Elérhetőségeink

Címünk: 6721 Szeged, Maros utca 37.
Telefon: +36 62/315-640 (asztalfoglalás és egyéb információk)
E-mail: illespanzio@gmail.com
Mobil: +36 20/576-5597 szállásfoglalás, szállással kapcsolatos információk: (dr. Illés-Németh Olivér értékesítési vezető)
Mobil: +36 20/92-72-642 Illés Németh István - tulajdonos
Étteremvezető (rendezvények, asztalfoglalás, étteremmel kapcsolatos információk):
+36 20 230 94 56

Étterem nyitvatartás: H-SZo 11:00-22:00,
V: 11:00-21:00 óráig (igény szerint tovább is)
Az oldalt készítette: Kontraszt Web és Videó Stúdió

Térkép

AZ ILLÉS HOTEL*** ÉS STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM 2020.11.11.-TŐL TOVÁBBRA IS NYITVA TART!

Az Illés Hotel*** és Stüszi Vadász Étterem 2020.11.11. napjától a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően továbbra is nyitva tart.

További részletekért kattintson ide!