2025. november 18. - 2025. december 21.

2025. november 18. - december 21.
Asztalfoglalás:
0662/315-640
https://www.illespanzio-vadaszetterem.hu/asztalfoglalas.html
Vad bőségtál 13.990 Ft
(vaddisznócomb vadas mártással, szalvétagombóccal, őzcomb pirított erdei gombával, jázmin rizzsel, szarvascomb erdei gyümölcsmártással, burgonya krokettel)
Feketeerdő sonkába göngyölt fácánmell áfonyamártással, burgonya krokettel 6.890 Ft
Vaddisznócomb vadas mártással, szalvétagombóccal 5.790 Ft
Őzcomb pirított erdei gombával, jázmin rizzsel 5.990 Ft
Szarvas pörkölt sztrapacskával 5.390 Ft
Szarvascomb erdei gyümölcsmártással, burgonya krokettel 5.690 Ft
Szarvasburger (házi buci, szarvas húspogácsa, BBQ szósz, lilahagyma lekvár, camembert, steak burgonya, zöldségek) 4.590 Ft
Bécsi vaddisznó karaj sült édesburgonyával, uborkasalátával 7.790 Ft
Asztalfoglalás:
https://www.illespanzio-vadaszetterem.hu/asztalfoglalas.html
4+1 ok amiért érdemes vadhúst fogyasztani
1. Magas fehérje – alacsony zsírtartalom – A vadhúsban a fehérje aránya átlagban magasabb, a zsírok aránya pedig alacsonyabb a háziasított állatok húsához képest.
2. Gyógyszeres kezeléstől mentes – A vadak a természetből szerzik be a táplálékukat, ezért a vadhús nem tartalmaz semmiféle hormon és gyógyszer maradványokat.
3. Magas ásványianyag tartalom – Bizonyos ásványi anyagok nagyobb mennyiségben találhatók meg a vadhúsban, mint a háziasított állatok húsában.
4. Fenntartható alapanyag – A vadgazdálkodás egy rendkívül fenntartható és környezetkímélő gazdálkodás, hiszen az állatok saját, természetes közegükben élnek és táplálkoznak, semmilyen ipari folyamat nem kapcsolódik tartásukhoz.
+1: Mert finom és ízletes
