FÉLPANZIÓS ÉTLAP
LEVESEK
1. Erdei gyümölcskrémleves
2. Gombakrémleves
3. Újházi fácánleves
4. Gulyásleves
5. Szegedi harcsa halászlé
FŐÉTELEK
6. Szarvaspörkölt házi sztrapacskával
7. Rántott sajt hasábburgonyával, tartármártással
8. Baconbe göngyölt harcsafilé roston, jázmin rizzsel, tartármártással
9. Harcsapaprikás házi sztrapacskával
10. Pásztor ábránd hasábburgonyával
11. Rántott csirkemell filé burgonyapürével
12. Parasztos töltött csirkemell jázmin rizzsel
13. Cigánypecsenye steak burgonyával
14. Cordon bleu stüszi módra burgonyapürével
15. Csongrádi töltött sertésborda rántva sajtos steak burgonyával
DESSZERTEK
16. Gesztenyepüré
17. Somlói galuska
18. Brownie erdei gyümölccsel
19. Fagylalt (2 gombóc)
Személyenként egy leves, egy főétel és egy desszert választható. Leves vagy desszert helyett saláta kérhető.
Frissítve: 2025. 04.
HALF BOARD MENU
SOUPS
1. Forest fruit cream soup
2. Mushroom cream soup
3. Pheasant broth „Újházy” style
4. Goulash soup
5. Fish soup Szeged style with catfish
MAIN COURSES
6. Venison (dear) stew with handmade sheep curd dumplings
7. Breaded cheese with french fries and tartar sauce
8. Roasted catfish wrapped in bacon with jasmine rice and tartar sauce
9. „Pásztor ábránd” with french fries
10. Catfish stew with homemade sheep curd dumplings
11. Breaded chicken breast.
12. Stuffed chicken breast „rustic” style with jasmine rice
13. Gypsy steak with steak potato
14. Cordon bleu „Stüszi” style with mashed potato
15. Breaded stuffed pork loin „Csongrad” style with steak potato
DESSERTS
16. Smashed chestnut with whipped cream
17. „Somlói” sponge cake
18. Brownie with forest fruit
19. Ice cream (2 scoop)
You can choose a soup, a main course and a dessert. You can order a salad instead of the soup or dessert.
Updated: April 2025.
Vad bőségtál (fotó) 12.990 Ft
További ételeink:
Tejszínes fácánmell ragu tagliatellével 5.590 Ft
Feketeerdő sonkába göngyölt fácánmell áfonyamártással, röszti burgonyával (fotó) 5.590 Ft
Vaddisznócomb vadas mártással, szalvétagombóccal (fotó) 5.690 Ft
Őzcomb pirított erdei gombával, zöldséges jázmin rizzsel (fotó) 5.890 Ft
Vörösboros szarvas pörkölt juhtúrós sztrapacskával (fotó) 4.990 Ft
Vaddisznó karaj színesbors mártással, édesburgonyával 7.790 Ft
Szarvascomb erdei gyümölcsmártással, röszti burgonyával (fotó) 5.590 Ft
Szarvasburger camemberttel, zöldségekkel, steak burgonyával (fotó) 4.490 Ft
Cím: 6721 Szeged, Maros u. 37.
E-mail: illeshotel@gmail.com
Telefon: +36 62 / 315 - 640 (asztalfoglalás)
Mobil:
+36 20 / 230 - 9456 (étteremmel kapcsolatos információk)
+36 20 / 576 - 5597 (szállásfoglalás, szállodával kapcsolatos információk) dr. Illés-Németh Olivér értékesítési vezető
+36 20 / 927 - 2642 Illés-Németh István - tulajdonos