fbpx

logo

    ballagasi menu 2025 A

    ballagasi menu 2025 B

    ballagasi menu 2025 C

    További információ, foglalás:
    Személyesen: 6721 Szeged, Maros u. 37.
    Telefonon: 0662/315-640
    Email üzenetben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
     

    FÉLPANZIÓS ÉTLAP

    LEVESEK

    1. Erdei gyümölcskrémleves

    2. Gombakrémleves

    3. Újházi fácánleves

    4. Gulyásleves

    5. Szegedi harcsa halászlé

    FŐÉTELEK

    6. Szarvaspörkölt házi sztrapacskával

    7. Rántott sajt hasábburgonyával, tartármártással

    8. Baconbe göngyölt harcsafilé roston, jázmin rizzsel, tartármártással

    9. Harcsapaprikás házi sztrapacskával

    10. Pásztor ábránd hasábburgonyával

    11. Rántott csirkemell filé burgonyapürével

    12. Parasztos töltött csirkemell jázmin rizzsel

    13. Cigánypecsenye steak burgonyával

    14. Cordon bleu stüszi módra burgonyapürével

    15. Csongrádi töltött sertésborda rántva sajtos steak burgonyával

    DESSZERTEK

    16. Gesztenyepüré

    17. Somlói galuska

    18. Brownie erdei gyümölccsel

    19. Fagylalt (2 gombóc)

     

    Személyenként egy leves, egy főétel és egy desszert választható. Leves vagy desszert helyett saláta kérhető.

    Frissítve: 2025. 04.

    HALF BOARD MENU

    SOUPS

    1. Forest fruit cream soup

    2. Mushroom cream soup

    3. Pheasant broth „Újházy” style

    4. Goulash soup

    5. Fish soup Szeged style with catfish

    MAIN COURSES

    6. Venison (dear) stew with handmade sheep curd dumplings

    7. Breaded cheese with french fries and tartar sauce

    8. Roasted catfish wrapped in bacon with jasmine rice and tartar sauce

    9. „Pásztor ábránd” with french fries

    10. Catfish stew with homemade sheep curd dumplings

    11. Breaded chicken breast.

    12. Stuffed chicken breast „rustic” style with jasmine rice

    13. Gypsy steak with steak potato

    14. Cordon bleu „Stüszi” style with mashed potato

    15. Breaded stuffed pork loin „Csongrad” style with steak potato

    DESSERTS

    16. Smashed chestnut with whipped cream

    17. „Somlói” sponge cake

    18. Brownie with forest fruit

    19. Ice cream (2 scoop)

     

    You can choose a soup, a main course and a dessert. You can order a salad instead of the soup or dessert.

    Updated: April 2025.

    2024. november 22. - 2024. december 22.

    vadateszem 2024

    VADÉTELEK

    KÉTSZEMÉLYES TÁL

    Vad bőségtál (fotó) 12.990 Ft

     

    További ételeink:

    Tejszínes fácánmell ragu tagliatellével          5.590 Ft         

    Feketeerdő sonkába göngyölt fácánmell áfonyamártással, röszti burgonyával (fotó)   5.590 Ft

    Vaddisznócomb vadas mártással, szalvétagombóccal (fotó)         5.690 Ft

    Őzcomb pirított erdei gombával, zöldséges jázmin rizzsel (fotó)  5.890 Ft

    Vörösboros szarvas pörkölt juhtúrós sztrapacskával (fotó)         4.990 Ft

    Vaddisznó karaj színesbors mártással, édesburgonyával      7.790 Ft

    Szarvascomb erdei gyümölcsmártással, röszti burgonyával (fotó)       5.590 Ft

    Szarvasburger camemberttel, zöldségekkel, steak burgonyával (fotó)      4.490 Ft

     

    vadateszem 2024

     

     

     

    © 2025 ILLÉS és ILLÉS Kft. All Rights Reserved.