Két liter bort , fél liter borecetet, két kávéskanál borsot, hat babérlevelet és egy nagy fej vöröshagymát fél óráig főzök maj még forrón a megnyúzott nyúlra öntöm. Az állatot két-három napig hagyom a pácban állni, naponta megforgatom. Sütés előtt kiemelem, alaposan megtűzdelem, aztán a pácával locsolgatva megsütöm. A levét egy evőkanál liszttel elkevert két deci tejföllel behabarom.
Cím: 6721 Szeged, Maros u. 37.
E-mail: illeshotel@gmail.com
Telefon: +36 62 / 315 - 640 (asztalfoglalás)
Mobil:
+36 20 / 230 - 9456 (étteremmel kapcsolatos információk)
+36 20 / 576 - 5597 (szállásfoglalás, szállodával kapcsolatos információk) dr. Illés-Németh Olivér értékesítési vezető
+36 20 / 927 - 2642 Illés-Németh István - tulajdonos